Home   Akcije   Akcija “Naš San Njihov Osmijeh” UPDATE pročitati…

Akcija “Naš San Njihov Osmijeh” UPDATE pročitati…

stalnilogorješenje1           Dragi naši kao što već znate od 01. – 31.03.2020. krenula je naša nova akcija “Naš San Njihov Osmijeh“, ali ovog puta nije u pitanju sakupljanje hrane i higijene, već financijskih sredstava s namjerom opremanja onkološke sobe dnevne bolnice OB PULA.

          Kako smo Vas i prije obavijestili, 21.03.2020. godine u Domu hrvatskih branitelja u Puli imamo proslavu desetog rođendana udruge, a kako ne bi samo slavili, moramo i činiti dobra djela. Tako da ćemo putem humanitarne aukcije koja započinje 07.03.2020. godine na Facebook-u , tombole i davanjem unikatno izrađenih predmeta  našim kreativno – likovnim radionicama u znak zahvale za primljenu donaciju pokušati skupiti puno financijski donacija, te iste utrošiti u gore navedenu svrhu.

         Zato Vas pozivamo da nas u što većem broju posjetite 21.03.2020. godine na našoj proslavi i da bez straha uplaćujete donacije na račun akcije HR8224850031500007394 kako bi svi zajedno učinili dobro djelo. Na žalost nitko od nas ne zna svoju sudbinu, pa i sami možemo postati korisnici opreme onkološke sobe, a mi bi voljeli da nikoga ne zadesi takva sudbina.

NADOPUNA: Zbog širenja epidemije CORONA virusa i po naputku Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, Službe za epidemiologiju, na žalost, do poboljšanja situacije, proslavu rođendana moramo odgoditi. A kako ne bi sve propalo, još uvijek virtualna stvarnost pomaže, tako da je i dalje aktivna naša Facebook NSNO humanitarna aukcija na kojoj možete licitirati predivne predmete i usluge, a ako se nemate vremena time zabavljati, onda možete jednim klikom uplatiti novčani iznos po želji na broj računa akcije HR8224850031500007394 , te  na  taj način pomoći opremanju onkološke sobe Dnevne bolnice OB PULA – POLA.  NADOPUNA: Akcija je završila, a o rezultatu čemo Vas izvijestiti !!!