Home   Akcije   započela Božićna akcija ”JEDNA ZA DRUGE”

započela Božićna akcija ”JEDNA ZA DRUGE”

jedna za druge

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH dana 01.11.2015. godine pokrenula je već šestu godinu zaredom veliku humanitarnu akciju ”JEDNA ZA DRUGE” kojoj je cilj osviješćivanje građana o socijalno ugroženim skupinama ljudi te prikupljanje donacija za potrebite obitelji u Istarskoj županiji.

Volonteri udruge će do 10.12. kada je i službeni završetak akcije pokušati u suradnji s što većim brojem pravnih osoba, na bazi jedan čovjek-jedan proizvod prikupiti donacije u obliku živežnih namirnica te higijenskih sredstava.

Prikupljene donacije sortirati će se u nadolazeće dane prije blagdana te ih predati u obitelji korisnika udruge kojih je trenutno oko 270 na području Istarske županije.

Ovom prilikom pozivamo sve organizacije (dječje vrtiće, škole, udruge, zadruge, obrte, sportske i ostale klubove, tvrtke…) da nam se pridruže u akciji te da unutar svoje strukture prikupe donacije na principu jedan čovjek-jedan proizvod.

Način prikupljanja i primopredaja donacija utvrdit će se naknadno kroz usmeni ili pismeni dogovor.

Mi se još jednom zahvaljujemo trgovačkim centrima Kaufland i Konzum koji su nam omogućili prikupljanje donacija u njihovim prodavaonicama u nekoliko gradova tijekom trajanja akcije.

Za sudjelovanje u akciji dovoljno je prijaviti se na brojeve telefona 099 308 3750 ili 099 308 3751 za područje Pule i okolice te na broj telefona 099 3083753 za područje Pazinštine.

Također, sve informacije možete pročitati i na našoj službenoj facebook stranici NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH kao i na facebook grupi istog naziva.

U nadi da ćemo i ovom prilikom pokazati kako zajedništvom možemo promijeniti okolinu, šaljemo najsrdačnije pozdrave svim našim prijateljima, poznanicima i donatorima udruge.

U ime Udruge Naš San Njihov Osmijeh

Predsjednik Igor Loparić