Home   Akcije   Volonteri iz Žminja

Volonteri iz Žminja

          Dana 18.03.2015. godine potpisan je Ugovor o privremenom korištenju prostora s Općinom Žminj u trajanju godinu dana. Do današnjeg dana suradnja je odlična i nadamo se da će 2020.godina pokazati još bolje ostvarene ciljeve i da će korisnici s žminjskog područja biti sretniji.

Zahvaljujemo se g.Marku Križmanu tadašnjem načelniku Općine Žminj, te današnjem aktualnom načelniku g.Željku Plavčiću koji je nastavio dobru suradnju i susretljivost, te pokazao socijalnu osviještenost prema svojim sunarodnjacima i žiteljima Općine, te svima koji su prepoznali naš trud i rad u svo vrijeme naše aktivnosti i prisutnosti na žminjskom području.

        Dobiveni prostor koristiti će se isključivo za potrebe udruge, poglavito za skladištenje raznih donacija koje će se dijeliti na području iste općine.

       Pozivamo sve zainteresirane građane da se za potrebe volontiranja, pružanju ili primanju pomoći jave našim volonterkama u Žminju na službeni broj mobitela 099-308-37-53 ili osobno dođu u skladište za vrijeme dežurstva svakog četvrtka u vremenu od 17.30h – 19.30h gdje se mogu informirati i odmah kroz praksu odraditi svoje prve volonterske sate.