Home   Akcije   MORE LJUBAVI 2024

MORE LJUBAVI 2024

Humanitarna akcija “MORE LJUBAVI”

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH pokrenula je od dana 15.03. humanitarnu akciju pod nazivom “MORE LJUBAVI”, a koja završava 13.06.2024. godine.

Cilj akcije je omogućiti ljetovanje bez naknade za djecu koja dolaze iz socijalno ugroženih obitelji ili iz obitelji i sredina koje su pod velikim rizikom od siromaštva te im roditelji/skrbnici nisu u mogućnosti priskrbiti ljetovanje na području Istarske županije.

Akcija je prijavljena nadležnom uredu Istarske županije te je za istu otvoren poseban račun za financijske uplate HR5724850031500009978 u Croatia banka d.d.

Osim financijskih donacija potrebne su nam ponude fizičkih i pravnih osoba oko smještaja djece stoga pozivamo sve privatne iznajmljivače, hotelske lance, hostele i predstavnike turističkih kampova kao i ostale djelatnike i predstavnike u turizmu koji se bave ponudom smještaja na području Istre da nam se jave kako bismo ih stavili na popis službenih sudionika akcije.

Za prijavu je potrebno javiti slijedeće:

-ime i prezime vlasnika objekta koji se nudi, adresu istoga te kontakt broj

-period od 7 dana (subota do subote) između 15.06.-01.09.2024. koji se nudi za besplatan smještaj djeci

-broj osoba koji objekt može zaprimiti.

Nadalje, tražimo i razne donatore poput gastronomskih objekata, brodare, vlasnike zabavnih i vodenih parkova kao i voditelje raznih aktivnosti i atrakcija u Istri koji bi ponudili svoje usluge bez naknade za potrebe djece kada ista budu na ljetovanju.

Prijave se mogu predati pismenim putem na e-mail nassan.njihovosmijeh@gmail.com , te putem društvene mreže Facebook na stranici Naš San Njihov Osmijeh ili usmenim putem na broj 099 3083750

Pomognite nam da i ovo ljeto za mnoge bude ljeto njihovog života !!!