Home   Akcije   MESO ZA SUTRA

MESO ZA SUTRA

FB_IMG_1675840880149

NOVOST !!!

Dragi prijatelji, Drago nam je da možemo najaviti novu suradnju s lokalnim mesnicama u najnovijoj akciji “MESO ZA SUTRA”.

O čemu se radi? Prilikom kupovine u vašoj najdražoj mesnici, možete kupiti vrstu mesa i količinu po vlastitom izboru za naše korisnike. Vaš će mesar to meso sačuvati sa strane, kontaktirati nas, a mi u roku 24 sata šaljemo našeg korisnika po kupljeno meso s vaše strane.

Izbor korisnika ovisiti će naravno o količini kupljenog mesa, recimo ukoliko se u istom danu za naše korisnike kupit cca 500 grama nekog mesa, tada šaljemo nekog samca, no ako se u istom danu kupi recimo 2-3 kg mesa, onda šaljemo ili više samaca ili obitelj s više članova.

Da li ćete kupiti mljeveno meso, čevape, komad svinjskog buta ili pak nešto deseto, to ostavljamo vama na izbor kao i mogućnost da mesaru ostavite na izbor da sam kad ima vremena na dobiveni iznos od Vas, napravi paket.

Mesar nas tada zove i javlja što je kupljeno, a mi mu šaljemo ime i prezime korisnika koji mora doći s osobnom iskaznicom po kupljeno…

Ukoliko iz određenog razloga naš korisnik ne može doći po meso u roku od 24 sata otkako je isto kupljeno, tada tu obvezu preuzima naš volonter koji dolazi u mesnicu i odmah odnosi donaciju korisniku.

Kako ćete prepoznati mesnicu koja sudjeluje u akciji ??

Vrlo jednostavno, u izlogu ili na drugom vidljivom mjestu biti će pisana obavijest koja će Vas upoznati sa samom akcijom.. a i mi ćemo se truditi svako malo objavljivati popis mesnica koje sudjeluju.

Zasad zasigurno znamo da u akciji sudjeluju:

  • – Mesnica „M.S.“ na Vidikovcu
  • – Mesnica “VALIPILE” tržnica Pula
  • – Mesnica „IGOR“ tržnica Pula
  • – Mesnica „ALVERDE“ Premanturska
  • – Mesnica „Dino“ na Monvidalu
  • – Mesnica „Borula“ Medulin
  • -Mesnica “Danči” tržnica Pula

kojima se i zahvaljujemo na sudjelovanju.

Također, pozivamo i ostale mesnice u Puli i okolici da nam se slobodno jave radi sudjelovanja.

HVALA !!!

FB_IMG_1675840880149