Home   Akcije   Krećemo u nove pobjede

Krećemo u nove pobjede

Humanitarna udruga NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH dana 18.04. održala je dvije aktivnosti prikupljanja donacija i to jednu u Pazinu u Spomen Domu u sklopu second hand sajma te drugu u prodavaonici Konzuma u Banjolama.
U Pazinu na sajmu bili smo jedni od 40 razoraznih izlagača od kojih su mnogi donirali namirnice za našu akciju SLUŠAJ SVOJE SRCE koja će se održati tokom mjeseca lipnja. Tako je na sajmu u periodu od 9 do 14 sati prikupljeno 82,69 kg namirnica, 2,15 litara higijenskih proizvoda u vrijednosti od 2.727,57 kuna.
Ovom se prilikom zahvaljujemo organizatorici Saši i svim donatorima koji su nam pomogli na našm putu da pomognemo mnogim obiteljima.
Istoga dana, od 10 do 20 sati održana je akcija prikupljanja donacija u Konzumu u Banjolama gdje su naši volonteri osim prikupljanja donacija promovirali i sam rad udruge. I ondje je došlo do dobrih rezultata pa smo tako prikupili 73,73 kg namirnica i 4,45 litara higijenskih proizvoda, sve u ukupnoj vrijednosti od 3.204,08 kuna. Također, zahvaljujemo se svim građanima Banjola i okolice koji nas taj dan obradovali svojim donacijama.

Našu udrugu čeka novi radni tjedan pa ćemo se tako nalaziti već ove srijede, 22.04. na štandu na pulskoj tržnici u vremenskom razdoblju od 10 do 13 sati, gdje ćemo prikupljati donacije za naš put u velikoj akciji ”SLUŠAJ SVOJE SRCE”.
Istu ćemo aktivnost održati i dan kasnije, u četvrtak, 23.04. u istom vremenskom razdoblju od 10 do 13 sati.
Nadalje, kao i svakog četvrtka, vrata našeg skladišta u Mutilskoj 44 otvaraju se za donacije građana od 17 do 20 sati, a i ovoga puta prikupljamo:
-osnovne namirnice
-higijenske proizvode
-papir za otpad
-povratnu ambalažu

Četvrtak će za nas biti zaista pun aktivnosti i novina pa tako najavljujemo i prvu aktivnost u najnovijoj akciji ”NAŠ SAN I U VAŠEM KVARTU” koju su podržali mjesni odbori grada Pule. Prvi na redu među njima jest mjesni odbor Nova Veruda u čijim ćemo se prostorijama nalaziti od 9 do 12 sati a cilj ove akcije jest upoznavanje sugrađana na njihovom području s radom naše udruge kao i pružanje te primanje humanitarne pomoći.
Građani će se moći konkretnije inormirati o načinima pružanja pomoći socijalno ugroženim obiteljima, o mogućnostima volontiranja ali i o mogućnostima da se i njima pomogne ukoliko je isto potrebno.
Ovom se prilikom zahvaljujemo vijećnicima mjesenog odbora Nova Veruda koji su nam dopustili organizaciju i provedbu ovakve akcije te se nadamo kako ćemo obostranom suradnjom doprinijeti boljem i lakšem načinu života naših susjeda.

Još jednom ponavljamo:

-srijeda, 22.04. tržnica Pula, od 10 do 13 h

-četvrtak, 23.04. tržnica Pula, od 10 do 13 h

-četvrtak, 23.04. mjesni odbor Nova Veruda, od 9 do 12 sati

-četvrtak, 23.04. skladište u Mutilskoj 44, od 17 do 20 sati

Napominjemo kako smo i dalje u jeku velike humanitarne akcije ”SLUŠAJ SVOJE SRCE” kojom ćemo u lipnju posjetiti 15 hrvatskih županija s ciljem pomaganja socijalno ugroženih obitelji bez osnovnih uvjeta života. Svi koji nam žele financijski pomoći mogu svoje dobrovoljne priloge uplatiti na:

Humanitarna udruga Naš San Njihov Osmijeh
OIB: 55449734134
Societe Generale – Splitska banka d.d.
IBAN: HR98 2330 0031 1004 3839 8

Pozivamo vas da nam se pridružite na nekim od gore navedenih aktivnosti ili pomognete u nadolazećim akcijama.
Vidimo se na terenu.

Pozdrav od volontera NSNO udruge.