Home   Akcije   Humanitarna akcija „PORUKA U BOCI“

Humanitarna akcija „PORUKA U BOCI“

letak PORUKA U BOCI

Humanitarna udruga „NAŠ SAN NJIHOV OSMIJEH‘‘ u suradnji sa Humanitarnom udrugom „POKLONI MI BUDUĆNOST“ pokrenula je od 01.02. humanitarnu akciju „PORUKA U BOCI“ koja će biti trajnog karaktera.

Akcija je sačinjena iz više ciljeva no onaj najvažniji jest suzbiti sve veći broj socijalno ugroženih osoba koje svoju mogućnost preživljavanja potražuju kroz prikupljanje ambalaže na cestama i raznim drugim mjestima.

Također, ovom akcijom želimo ukazati i na mogućnost očuvanja okoliša te promicanju samoinicijativnog volonterskog aktivizma.

Udruge će zajedničkim snagama prikupljati povratnu ambalažu u obliku plastičnih i staklenih boca te limenki koje će od ožujka jednom tjedno predavati registriranim korisnicima s kojima je dogovoren takav oblik suradnje i pomoći.

Ovom prilikom pozivamo sve fizičke osobe ali i pravne, kao i razne organizacije koje se u svojem gospodarskom ili drugom obliku djelovanja susreću s povratnom ambalažom da nam se jave kako bismo uspostavili suradnju s istima.

Povratnu ambalažu moguće je donirati:

-svakog četvrtka na adresi Mutilska 44, od 17 do 20 sati (skladište NSNO udruge)

-svakog dana na recepciji „Ribarske kolibe“, Verudela 16, od 0 do 24 sati

Za sve informacije možete nas kontaktirati na brojeve telefona 099 308 3750 ili 099 5735 007 te na facebook stranicama „Naš San Njihov Osmijeh“ i „Humanitarna udruga Pokloni mi budućnost“.

Pošaljite svoju poruku dobrote u još jednoj akciji i pomognite onima koji nas trebaju u ovo vrijeme ekonomske krize.

Unaprijed hvala,

Volonteri udruga.