Home   Akcije   Akcija “More ljubavi”

Akcija “More ljubavi”

more

      Humanitarna udruga “Naš San Njihov Osmijeh” iz Pule u ljeto 2019. godine organizirala je i sprovela humanitarnu akciju “DJECI ZA LJETO” u kojoj smo uz pomoć 17 iznajmljivača doveli preko 50 djece iz raznih dijelova Hrvatske na ljetovanje u Pulu i okolicu, bez naknade i troškova smještaja.

Djeci smo osim besplatnog smještaja priuštili i nezaboravan provod uz razne aktivnosti kao i besplatan objed u mnogim gastronomskim objektima, sve kako bi proveli najbolje ljeto u svom životu, a mnogi od njih su i naučili plivati s obzirom da nikada do tog trenutka nisu bili na moru.

Ove godine (2020. godina) planiramo sprovesti isto a osim djece iz Hrvatske dovesti i djecu iz socijalno ugroženih obitelji iz BIH.

zahvalnicamore

Ovim putem molimo za sudjelovanje u istoj akciji na način da, ukoliko ste u mogućnosti i htjenju, priuštite tjedan dana (subota-subota) smještaja u vlastitom apartmanu ili sličnom objektu namijenjenom za boravak , bez naknade, u periodu od 15.06. do 15.09.2020. godine.

  Sve što je potrebno za prijavu jest navesti slijedeće podatke:

– Ime i prezime vlasnika objekta

– adresu objekta

– kontakt vlasnika (broj mobitela)

– period koji nudite (od 15.06.-15.09.)

– broj osoba koji možete zaprimiti

               Napominjemo kako djeca ne dolaze sama, uz njih će biti jedan ili oba roditelja, staratelj ili nadležna osoba iz Udruga ili slične organizacije s kojom smo koordinirali njihov dolazak. Također, na vrijeme će vam se javiti dob, spol i ostali podatci osoba koje ćete primiti kao i dogovor oko ostalih bitnih i relevantnih informacija (ključevi objekata, obroci, potrebe) koje će uglavnom riješavati Udruga kao provoditelj akcije.